model_up_arrow
X Indtast brugernavn og e-mail for at få tilsendt en ny adgangskode.
Forkert brugernavn eller email
Email med nyt password er blevet sendt!
model_up_arrow
X
Bliv gratis medlem nu
Som Premium medlem får du:

Rabat på alle produkter

Fri fragt på alle forsendelser

60 dages fortrydelsesret

Ingen binding
Medlemsskab hos LovingSport
LovingSport.dk er en medlemsklub for både betalende og ikke-betalende medlemmer. Derfor er det også muligt at handle hos lovingSport.dk som ikke-betalende medlemmer, men dog til andre priser. Som betalende medlem sikrer du dig store rabatter på sportsprodukter. Det koster 69 DKK om måneden at være betalende medlem. Dit medlemsskab hos Lovingsport.dk er et løbende abonnement. Alle betalinger hos Lovingsport.dk foregår med betalingskort (Dankort). Alle betalingsgebyrer afholdes af lovingsport og er således indeholdt i de oplyste produktpriser og priser på medlemsskab. Du har adgang til at se dine tidligere betalinger og ordrer når du logger ind på Lovingsport.dk under “Butik historik og information” og "ordreliste". Alle ydelser købes af LovingSport, Enghavevej 4, 3300 Frederiksværk, CVR Nr.: 27 13 52 42. Betalinger gennemføres af Epay A/S med NETS og Teller som kortindløsere.


Opsigelse af medlemskab og bindingsperiode

Du kan opsige dit medlemsskab når det passer dig. Den eneste undtagelse er de første 7 dage af dit medlemsskab, hvor abonnementet af tekniske årsager er låst. Efter de første 7 dage kan du opsige dit abonnement når det passer dig. For at opsige dit medlemsskab skal du logge ind under under “Butik historik og information” og "medlemskab". Hvis du opsiger dit medlemsskab vil du stadig have adgang til dit medlemsskab i den resterende tid. Efter et medlemsskab er opsagt vil der ikke blive trukket yderligere på din konto, medmindre du selv vælger at genaktivere dit medlemsskab. Såfremt dit betalingskort snart udløber eller er udløbet, kan du indtaste oplysningerne for dit nye betalingskort under “Butik historik og information” og "medlemskab" når du er logget ind på lovingsport.dk.


Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold

Din indmeldelse på lovingsport.dk er bindende fra det øjeblik du køber dit medlemskab. Du er som medlem på lovingsport.dk og kortholder forpligtet til at betale det fulde beløb for hele din medlemsperiode og efterfølgende abonnementshævninger, indtil du selv opsiger dit abonnement/ medlemsskab.


Accept af abonnementsbetingelser

Når du accepterer de gældende abonnementsbetingelser på lovingsport.dk, accepterer du at Lovingsport.dk må trække det oplyste beløb periodevist, indtil du vælger at opsige dit abonnement. Månedsabonnement er løbende til 69 kr pr. måned. Du kan opsige dit abonnement når du har lyst. Du modtager en kvittering på e-mail ved køb af dit abonnement, der indeholder information om dit abonnement. Efterfølgende kvitteringer vil kunne findes, når du er logget ind på lovingsport.dk, under “Butik historik og information” og "ordreliste". Du accepterer at abonnement løbende kan ændres, herunder i pris og betingelser. Skulle det sker bliver det varslet løbende måned + 30 dage før ikrafttagelse.


Procedure for abonnementshævning

Dit medlemsskab af lovingsport.dk bliver automatisk fornyet, således du altid har adgang. Dit abonnement er et fast månedsabonnement til 69 kr pr. måned.


Fortrydelsesret

Til dit abonnement på lovingsport.dk er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. I praksis betyder det, at din fortrydelsesfrist udløber 14 dage efter aftalen blev indgået. Dit abonnement tages i brug når du gennemfører en ordre på lovingsport.dk. Din fortrydelsesret er kun gældende fra den dag, aftalen blev indgået, og ikke ved den løbende abonnementsbetaling. Du skal inden 14 dage fra aftalens indgåelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde abonnementet. Meddelelsen skal gives via email til info@lovingsport.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på hvem du er, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge af benytte vores standardfortrydelsesformular, som du finder medsendt i din ordrebekræftelse i Handels- og medlemsbetingelserne.


Tilbagebetaling af abonnementsbetaling

Vi refunderer beløbet til dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.